www.savannha.net

städtjänster

 

Savannha städ, entreprenad & kringservice erbjuder dig, ditt företag eller någon anhörig till dig förstaklassig hjälp vad avser professionell städservice med förstklassiga kringtjänster med godkända och miljöcertifierade rengöringsmedel. 

Vi erbjuder dig välutbildad personal, hög serviceanda, noggrannhet, flexibilitet, problemlösning, ekonomiskt tänkande samt ett högt arbetstempo för att göra just Dig nöjd med vår insats.

 

Vi jobbar lika mycket med privata uppdrag som kommunala.

Detta kan vi  stolt kan berätta att vi är ett av de få städföretag i Nordvästra Skåne som är noggrant granskade av Helsingborg, Höganäs, Klippan samt Ängelholm kommun avseende leverans av förstaklassig hemstäd, tvätt och inköp för kommunernas invånare enligt LOV-lagen om valfrihet och fullt godkänd.

 

Savannha startades 2001 och vår affärside bygger på nöjda kunder som stannar kvar länge. För detta har vi tagit bort milersättning, serviceavgift och övriga kostnader som kostar dig som kund extra pengar. (undantag vid enstaka insatser som storstäd sanering flyttstäd)

I stället strävar vi efter att erbjuda dig som kund bästa möjliga service till lägsta möjliga pris.

 

I dag har de flesta auktoriserade städ förtag en lång bindningstid på sina abonnemang, vilket endast talar för det företagets förtjänst.

I detta fall tar inte företagen hänsyn till de enskilda personer som behöver vår hjälp i vardagen.

Skulle en situation knytet till din hushållning förändras kan du alltså inte avsluta din städhjälp omedelbart utan måste vänta på att ditt städavtal löper året ut.

 

Du har som kund ingen bindningstid på våra abonnemang vilket innebär att du kan välja oss från städtillfälle till städtillfälle om så behagar dig eller också välja oss kontinuerligt efter valfritt abonnemang. Du har endast en månads uppsägning efter kalendermånadens slut. 

Du förbinder dig endast att utnyttja de serviceåtagande ni bokat in oss på.  Detta ger dig en trygghet i fall din ekonomi skulle förändras eller din livssituation skulle ändras.

 

 

 

 

Inför start av ditt abonnemang kommer en städansvarig städledare komma ut kostnadsfritt till din bostad. Vi kommer då tillsammans med er att dra upp riktlinjerna för ert önskemål av städ i er bostad. Vi kommer också att informera er om oss, vårt avtal, vår nyckel-hantering och vart du kan vända dig om du har några frågor och synpunkter för ditt abonnemang.

Ni och ansvarig städledare ska ha en bra och trygg kommunikation från början för att vi ska kunna hjälpa er på bästa sätt i er bostad med det ni önskar få hjälp med hela vägen fram.

Ni kan alltid vända er till samma städledare för att diskutera förändringar i ert abonnemang eller framföra synpunkter utan att behöva gå via vår kundtjänst.

 

 

 

Ni kommer att bli tilldelad ett städ lag som kommer att bli er bas i ert hushåll.

Städlaget består av två städentreprenörer samt en vikarie. Detta möjliggör en bra bas i ert hushåll av när någon av vår personal blir sjuk.

 

 

 

Savannha är ett familjeägt företag som hela tiden utvecklas.

Vår flexibilitet gör att vi hela tiden anpassar oss efter vad Du efterfrågar.

Vi finns alltid tillgängliga för vad Du behöver och finns det inte på vår meny så lägger vi till din önskan för att underlätta för dig/er i er vardag.

För att alltid utföra bästa möjliga service så jobbar vi efter Savannhas Checklista när vi utför daglig hemstädning, företagsstädning samt flyttstädning.

(Titta gärna på checklistan vad vi kommer att hjälpa er med när vi kommer).

Checklistan är vårt avtal med er som vi alltid följer i våra serviceåtagande och skapas tillsammans med era önskemål vid vårt start besök i er bostad.

 

 

 

Vi utför komplett kontinuerlig hemstädning, flyttstädning, byggstädning, kontorsstädning, storstädning, sanering, dödsbo städ,  julbestyr samt julplundring. Vi städar och röjer din vind, håller dig sällskap efter vi städat ditt hus och tar till detta med oss ett valfritt fikabröd/tårta eller bakelse.

Vi hjälper dig med dina inköp, din tvätt, eller hjälper dig att uträtta dina ärenden eller annan valfri service åtgärd på privat eller kommunal nivå.

 

 

Med Savannhas excellenta plustjänster kan vi erbjuda er kompletta paket med allt ert hushåll kan behöva. (se Savannha kringservice)

 

 

Vi kommer lika gärna till ditt företag för att utföra regelbunden städning i ditt kontorslandskap.

I alla våra städningar tar vi med oss kostnadsfria miljövänliga rengöringsmedel som inte skadar varken dig själv, små barn eller husdjur.

 

 

 

Vill ni ha trappstädning utfört i er förening eller organisation, kan ni lita på oss!

 

 

 

Vi rättar oss helt efter din önskan om vad du vill ha hjälp med.

Detta kommer vi gemensamt fram till efter ett kostnadsfritt möte i er bostad då vår lokala representant besöker ert hem /ert företag för att dra upp riktlinjer för vad ni behöver hjälp med.

 

Vi finns i hela Nordvästra Skåne där vi kan erbjuda er fyra olika abonnemang alla dagar i veckan:

 

 

 

Unikt för oss är vår höga serviceanda där vi älskar att överraska er med doftande blommor, nyinköpt bröd, nyklippt gräs och rensade rabatter, lika gärna som vi storhandlar till er eller storstädar huset.

 

Vi kommer med glädje!

 

 

 

 V I   G Ö R   D I T T   L I V   R I K A R E ! ! !

 

Savannha städ entreprenad & kringservice AB

St Clemens gata 1

252 34 Helsingborg

www.savannha.net  [email protected]

Kundtjänst: 042 -40 00052